Anna J Bang - Drömmen om en annan verklighet.

Ville bara yttra mig.

Kategori: Allmänt

Blir så fruktansvärt jävla arg men framförallt ledsen när man sitter och diskuterar med en människa som utstrålar intelligens ända tills samtalet förs in på religion och personen i fråga jämför homosexualitet med cancer.... Jag blir fruktansvärt ledsen, nu är det 2013 och jag tycker att toleransen för det mesta ökar, men sen stöter man på någon som är så fruktansvärt inskränkt. Om någon kan mena att homosexualitet är en sjukdom, då menar jag tamefan att religion är en sjukdom, och att denna människa var väldigt väldigt sjuk... Kärlek är fint i alla former, man&man,kvinna&kvinna,kvinna&man. Låt alla älska den dom vill, det skadar INGEN. Det som skadar är att lägga sig i. Religion i sig är inte fel heller, men det är så fruktansvärt farligt med alla dessa människor som måste kolla i bibeln(koranen,annan helig skrift), för att veta vad deras åsikter är... Tänk lite själva, och om du kallar en av alla "Guds skapelser" för onaturlig, är inte det att säga att gud har gjort misstag? Eller är du själv så gudomlig, att du känner till alla guds avsikter? Live and let live.

Hej från lilla jag.

Kategori: Allmänt

Hej, jag har inte skrivit på ett par dagar. Jag har nämligen fyra uppsatser jag måste bli klar med, jag sover fruktansvärt dåligt och verkar dessuotom  ha åkt på någon slängt av stressmagkrampidiotisår. Livrädd för att bli magsjuk just nu. Alfons är nästan rumsren, han är så fin min pojke.
 
Vad kan jag berätta?
 
Jo, sen sist har jag invaggat min mamma lite ytterligare i att jag vill flytta utomlands. För ungefär 3 veckor sen kunde hon inte ens drömma om att jag ville det, för jag har inte vågat berätta. Modig tjej. Älskar ju min mamma så mycket och vill inte att hon ska oroa sig för att jag flyttar ifrån henne. Visserligen bor vi redan tio mil ifrån varandra och ses inte så ofta, kanske en gång i månaden? Men vi är iaf tillräckligt nära varandra för att vi ska kunna ses inom två timmar om det är något.
 
Jag har tänkt lite mer på Australien och ifrågasatt varför jag vill flytta dit. Det är ju fruktansvärt snygga karlar där, men för att underlätta för mig själv och mina familjerelationer kanske jag borde inse att jag skulle bli minst lika lycklig i något land som var lite närmare. Spanien tillexempel. Det är varmt där med, fantastisk natur, vingårdar, wowowow liksom. Dom må ha en ekonomisk kris just nu, men förhoppningsvis är den över när jag är redo att lämna. Nej, jag har inte ändrat mig till Spanien, jag bara överväger mina alternativ.
 
Spanien skulle förenkla mycket, istället för att få punga ut med närmare eller över 30000 som det skulle kosta att ta med Alfons till australien, kan jag få nöja mig med att betala ca 2000, och han behöver ingen karantän, iallafall inte på vägen dit. Spanien är dock ett rabiessmittat land, så såna sprutor behöver han garanterat, och kanske ett friskhetsintryg. Jag har inte fullständig koll ännu. Det är förmodligen svårare att få med honom hem igen. Katten där emot, så länge hon väger under 5 kilo räknas hon som handbagage. Det vs, jag betalar 50 kr, per kilo för att få ha henne som handbagage. I flygplanet, avsäger mig då dock rätten att ha något annat handbagage. Dock 250 kronor för en katt tkr jag låter lite för bra för att vara sant.
 
En annan sak jag har tänkt på, jag har varit inne lite på det här med att avgifta kroppen ett tag. funderat på fasta men insåg att jag helt enkelt inte kan gå utan mat, jag blir ju svimfärdig efter några timmar, skulle vilja rensa ur och börja om på ny kula. Specielt som jag varit rökfri sen nyår, jag är otroligt stolt över mig själv faktiskt. Jag funderar på att bli frukterian ett tag framöver. Äta saker som ligger så nära naturen som möjligt, råvaror, tänker inte gråta över att någon ryckt ner ett äpple för tidigt, inte min grej. Men att äta råvaror... Jag älskar ju att må bra... Mitt kropp är mitt tempel. Dock finns det dom som menar att det fungerar bättre att bara dricka vatten en vecka än att leva på frukt en månad... Jag vet inte om jag är redo att utsätta kroppen för en sån extrem övning...
 
Vad skulle du välja?
Leva på vatten en vecka?
Eller på frukt en månad?

(:

Kategori: Allmänt

I'm one of those persons who never sees what I have right in front of my eyes, I'm always searching for something I can't find. But when I stop for a moment, and look around I never realize how I could missed such a beauty. I never know what I want until I lost all my chanses of getting it. I never know what I need until needing has become emptiness, and my emptiness my needs cannot fill. I never knew happiness until I met you, but I didn't know I was happy until you were gone. Today i'm sitting and thinking on all the things i'm missing, all the things I have but do not know. I know it will show a day when all is lost, and I'm miserable and all alone.
 
 

Inledning.

Kategori: Allmänt

Jag heter Anna, och det här är min nya blogg. Jag har bloggat i säkert 10 år, ni vet, sen första bloggen trillade fram. När alla gjorde webpages om sina liv och små hemsidor alla kunde bli medlem på. Då började jag blogga. Jag har haft en rad olika bloggar, med olika besöksantal på varje, vissa riktigt populära, vissa riktigt jävla nollade.

Målet med den här bloggen är inte att få miljontals läsare. Den är för min egen skull. Jag har länge önskat i smyg om ett annat liv, ett flertal år. Med säkerhet sen jag fyllde sjutton och flyttade hemifrån, förmodligen långt innan. Jag tänker uppfylla min dröm, och jag behöver organisera mig.

Jag tänker ta mitt pick och pack och dra, flytta utomlands. Vart vet jag inte, men jag drömmer om Australien. Med mig tänker jag ha Alfons min lilla fyrvägskorsning, ett riktigt monster faktiskt (så skulle inte förvåna mig om dom inte släpper in honom i landet)

Min plan är att gå klart skolan först. Jag vill flytta när jag fyller 22, som det är nu fyller jag 21 i maj. Så det är en bit kvar, men det är en fruktansvärt lång väg dit. Mycket pengar som måste sparas, saker som ska göras, tillstånd som ska sökas, saker som ska göras av med. Mitt mål med den här bloggen är kort och gott ett sätt att förverkliga min dröm.

Att ta mig tid och ork att göra allt det där nödvändiga, för att sen få leva i mina drömmars paradis. Tycker du att det här låter intressant? Eller har du liknande drömmar? Jag är övertygad om att jag inte är ensam, men vore otroligt kul att hitta någon med liknande mål som jag kan följa på vägen, någon som kan sporra mig lite extra (; Lämna gärna en kommentar.

Sen får alla som läser detta gärna svara på dom här frågorna:
Vad drömmer du om?
Lever du det liv du vill leva?

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.